Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderlek


en enkel insikt
varje dag lika vacker

om än maskerad





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 896 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-04 16:44



Bookmark and Share


  Jojo
ja, allt har ju sin skönhet
2007-09-10

  Connie
Och på hösten släpper träden förklädnaden, då avslöjar de sin sanna natur. Det borde människor också göra.
2007-09-06

  Maria Zena Viklund
underbar, bokmärker!
2007-09-06

  Stensamlaren
bra bra! :)
2007-09-06

    Maria Malm
Ja, ibland ser man inte solen för molnen, men de finns ju.
2007-09-05

  Maria Zena Viklund
vackert så!
2007-09-04

  Obnoxious
Ja, solen skiner ju alltid någonstans? :)
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP