Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer dagar då allt känns lugnt och stilla. Förnöjsamhet är inte heller dåligt, med tanke på utgångsläget....


Du vet......


Just nu
ville jag
ha delat
stunden
med dig
den stilla
rofyllda
kvällen
den
vackra
musiken
kulturprogrammet
du skulle ha
tyckt om
och
vi skulle ha
nickat mot
varandra
i det
samförstånd
som
präglade
vårt liv
du är här
i min värld
är du här
och jag
känner mig
förnöjsamt
förvissad
om
att du vet..........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:25



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm det tror jag med
håller med föregående kommentator
mycket varmt och nära skrivet
2007-09-04

  Inkarasilas
Det tror jag med, övertygad
efter din text.
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP