Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I alla relationer, i vänskap eller kärlek, är det en enda sak som gäller. Uppriktighet. Den kan tolkas olika.....


En enda viktig sak


Att vara uppriktig
betyder inte att vända
ut och in på sig i tid och otid
- det kan väl vem som helst -

Att vara uppriktig
är att i stunden visa
sin åsikt sin tanke sin känsla
- och uppriktigt mena det -

Att vara uppriktig
innebär en vilja
personen i relationen
är värd att vara sann emot

Om du förstår det här så är allt annat oväsentligt
- om du vill vara min vän -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP