Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken lever fast min älskade är död.....


Kärleken lever


Du fanns ju alltid där för mig
och jag försökte finnas för dig

Vi hade så mycket att säga
varandra och trivdes så bra

Så mycket omsorgsfull kärlek
det fanns i vårt liv får räcka

Jag får använda hjärnan till
att hjälpa mig förstå det

Att du finns vid min sida än
Att din kärlek lever så länge

jag själv gör det och att vi
alltid är t i l l s a m m a n s

vad som än händer det är
tillräckligt stort för en enda

människa att förstå och nu
i efterhand verkligen fatta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-09-09 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP