Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren har gått....


Sommaren som gick


Stranden ligger där
så öde och får
inte längre
sällskap

Måsarna har tystnat
strandskatorna
har flyttat
för i år

Ejdrarnas ungar
dunbollarna
är redan
till havs

Havet lockar
förrädiskt i
solglittret
-för kallt-

Två tornseglare
luftakrobater
tar de sista
insekterna

Snart flyttar
sommarens
gäster och
aldrig har stranden sett ensammare ut.....
havets vågor slår förstrött på hällarna i väntan
. . . . . . . . . .på nästa sommar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-09-05 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP