Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbild

du är som en andra andning
mellan skriket och tystnaden
som krusningen
på den stilla, blanka ytan
och jag ser mina rörelser
speglas i dig






Fri vers av marianela
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela