Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömmer dammet under sängen men minns dig


När du ler då blir jag varm i hela kroppen
Du Klappar händerna så glatt
och gör dina puss-smack-ljud när du får syn på mig

Du ger mig en frågande och anklagande min
om jag bara går dig förbi

så ofta (läs nästan alltid) måste jag ju stanna till
så vi kan snacka lite...

En dag med dig gör att man får bara hälften gjort av
vad som borde göras
Men inte bryr jag mig om det
Den dagen jag är gammal och grå då minns jag ditt soliga leénde,
dina klappande händer, dina glada ögon
och minns inget av dammet som blev kvar där under sängen

En dag med ettåriga Rebecka är en bra dag




Fri vers av Therés
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!