Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är sant, sanna vänner kommer alltid igen..


Min käraste vän


lyfter mig
när jag faller

ser
igenom allt

förstår
och hör

när
ingen annan
gör


min ängel
på jorden




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 1551 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2007-09-05 21:54



Bookmark and Share


    nånja
så ren :)
2014-09-16

  Jean-Michel Orblin
Vacker
bokmärkes
2011-09-13

  Järnkatten
Utan vänner förgås vi, fint skrivet :)...
2011-03-10

  Nikolai Jungsin VIP
Så känsligt.. spröda vackra ord
2010-10-07

  Caprice! VIP
Ja, vad gjorde vi utan vänner...
Vacker dikt!
2010-07-21

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt att ha en ängel, fint skrivet.
2010-05-07

  Itsyazmine
underbar :>
2008-12-04

  friheten
Underbara rader, så skönt.
2008-08-07

  deepblacksoul
Vackert!
2008-06-22

  glittertindra
jordisk änglavänskap.. ett av det vackraste som finns... vänner är det bästa man kan ha... den självvalda familjen...
2007-12-15

  Poison Ivy
enkelt och fint, du visar att man inte behöver komplicera saker! bra!
2007-11-09

  Lapptanten
Önskar att alla människor hade en sådan vän!
2007-10-09

  Manal
en sådan vän borde vi alal ha, du skriver med lätta muka sköna oord.
2007-10-07

  Lejonhjärtas poesi
Sann kärlek vänner emellan, härligt!
2007-09-29

    Lindizz
mycket fina rader..
2007-09-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbart vackert! Slutet ger en lycklig tår i ögat, så känner man för sina vänner och sin familj de som stöttar en, underbart!
2007-09-13

    ej medlem längre
Så jävla tragiskt bara att ingen tycks uppfylla detta. Tror jag. Ingen jag har träffat iaf :)
2007-09-11

  Daniela Linder
fint och som det ska vara. Goodie!
2007-09-07

  Freeman
<3 åh vad jag älskar denna dikten, gick det så skulle du få 1000 applåder bara av mig!!! <3
2007-09-06

  Kaylie
Ja, så borde det verkligen vara, äkta vänskap...
2007-09-06

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbart om vänskap och
universiell kärlek som ej är krävande
sanna väner är de som kan älska alla
utan att kräva något tillbaka. . .

Bra skrivet och väl formulerat!!!
*APPLÅD*

****************************
2007-09-06

  Patrick K
äkta vänskap; vackert!
2007-09-06

    Casca
Sådana vänner är värda mer än guld och ädelstenar...
2007-09-06

  Heptica
vackert! såna vänner är ömtåliga & sårbara, ta hand om dem du har :)
2007-09-06

  Lasseman VIP
Oh! håll fast hårt! Hårt, sådana vänner är värdefulla här i livet..! kram
2007-09-05

  devilsangel
Så fint skrivet om sann vänskap...visst är det så!
2007-09-05

    ej medlem längre
mmm vacker förklaring
2007-09-05

  utstött
wow, en toppendikt!
2007-09-05

  Lena K Nilsson VIP
Fint...och visst är det så med sanna vänner.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun