Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tunga dagar, utan tillhörighetskänsla, har nu vänt och jag upplever åter gemenskap med andra. Saknaden av min älskade är en annan sak....


Inte utan gemenskap


Ensam
utan dig
kommer jag
alltid att vara

men inte längre ensam i världen
inte mer utan andras gemenskap

idag släppte jag in mig själv i världen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-05 22:37



Bookmark and Share


  Erik L
En väldigt fin och vacker text om att gå vidare.
2007-09-08

  Jojo
sista raden berör mig sååå mycket!
2007-09-06

  * Ammi *
du är på väg .. blir glad för din skull. de vi förlorat finns alltid inom oss, livet har vi kvar och får göra det bästa av det.
2007-09-05

  Ronny Berk
texten förmedlar saknad men även förhoppningar och gemenskap... ja......
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP