Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag åkte jag till ett tufft möte, ingen häger i sikte. Han har inte synts på länge och jag undrar var han är.


Kära häger

Du häger som
skänker tröst
var är du när
du inte
syns

Allt gick så
bra idag och
känns lite som
när livet var
nytt
med framtid
-fast ensam-
har jag beslutat
mig för att
stå ut
att klara mig
ut i livet
igen
och
möter
människor
som ger
fulla händer....

Glädjen
hoppade till
när jag fick
syn på honom
min hägers
tunga vingslag
i skogsbrynet
fullkomnade
min dag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 22:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag tror att din häger håller sig på avstånd, den har gett dig styrka, och avvaktar nu
kram
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP