Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny dag nya möjligheter sa alltid min älskade man.....hans ord följer mig.


Ny dag


Det tog mig
två år
att vänjas
vid
att vakna
ensam
men
jag har
ännu inte
vant mig
vid att
jag måste
fylla
dagen
själv
helt själv

Ny dag
nya
möjligheter
morgontimma
söker
dagens
innehåll




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP