Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen existerar vi inte utan varandra


mellan

meningen finns
mellan

som badrum
utan mening
utan badkar
som skiljer
vatten från rymd

Stranden
utan horisont
en oändlighet
av dimma

som du och jag
utan ord
meningslöshet
utan
vilja och lust

som vi
del av samma liv
med
kommunikation
finns mening








Fri vers av Eva-Lill
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 13:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt om mänsklig samvaro och med tilltalande metaforer...ja.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva-Lill