Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi kommer aldrig vara vi igen

Hoppas att du inte ska berätta
Samma sak som igår
Att du tänker lämna mig och
Inget är någonsin vårat fel
Och vi kommer aldrig bli hela igen

Skrattar och ler
Gråter och ser
Hur livet borde vara
Om vi också var lyckliga

Och vi minns varje ärr
Du kollar ner, uppenbarligen generad
Över dina handlingar
Som aldrig var du

Och vi kommer aldrig bli vi igen
För så mycket fattas oss
Vi kommer aldrig glömma
Hur mycket ont någon kan göra
Vi blir aldrig vi igen...




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting