Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han påminde så mycket om min hund....min gatuhund från Azorerna


Ett möte

Inte slarvig
oborstat
trasig
men
det fanns
ett drag
en
detalj
jag
fäste mig
vid
förutom
det han
själv
berättade

kunde
jag redan
innan
vetskap
ana
att han
sökte
ett hem
sökte
någonstans
att få
vila
trött kropp
sliten
själ
. . . .
gatuhunden
letade
på samma
sätt
och vi
fann
varandra
. . . .
människors
möte
borde
inte
vara




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-09-06 14:39



Bookmark and Share


  Jojo
Älskar dikter om möten. Det är i mötet med andra vi blir till! Jättefint skrivet!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP