Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag förlorar


jag ser dig
jag ser dig

jag känner dig

det är ett hål
där hjärtat sitter

och jag lämnar dig
för att fastna i
tomheten

och det är ögonen
och det är hjärtat
och det gör ont

och jag förlorar
jag förlorar allt
jag förlorar dig
jag förlorar det jag
aldrig haft




Fri vers av Sländan
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 19:32



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Jag tycker mycket om \"vändningen\" där i slutet; \"förlorar det jag aldrig haft\". Att använda återkommande ord, rader som du gör i denna dikt, kan vara förödande för en text. Men här gör du det medvetet, och som jag förstår det, för att få flyt, musikalitet i radfallet.
Tycker mycket om den.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan