Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


luft

Ögonblicket

lägger sig som
mjuka moln
runt omkring mitt hjärta.

För mig framåt,
svävande,
alla känslor av dig
nära

Förlåt;

men jag tror att du har lärt mig

flyga.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 840 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-09-06 20:22



Bookmark and Share


  Emilia Mattsson
Jag tror jag svimmar... :)
2007-11-21

    ej medlem längre
Mycket vackert vännen!
2007-10-17

    crapcat
Du skrivet luftigt och lätt, ändå berör det mycket.
2007-09-29

    ej medlem längre
Kanonbra dikt!
Blev nästan lite överrumplad av avslutningen, dels pga de avslutande orden, och sedan att det ryms så mycket i några få rader.
2007-09-08

  SvartKatt
lovely!
har också varit i den känslan.. den är fantastisk!
2007-09-08

  sachie
Vet inte vad jag ska skriva. Men min mun blev en uppåtvänd banan :)

*skrattar*
bra.
2007-09-06

  Malinosa
Nu blev jag glad...=)
2007-09-06

  stefan.g
Ja....känslan infinner sig!
2007-09-06

  Katarina_
Åh.... vackert! Jag tror jag viskar tillbaks ;)
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson