Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moras


Etik moral min mentor skandal på kalas
krossar vas

Dental skandal dolkstöt i min mentor Klas

-Varför är inte jag \"bjuden\" när det är \"kalas\"?

Hav, hav grillat är godast
Endast - på förtröstan

Immar min mentor igen igen igen
franska underbarn plågas av vinden
på vinden
Väl och ve, under vinden
under vintern mellan vanten

Skåda och lyss
Fiat och hör
- Ni söner av Herodes gärsgård




Fri vers av David Eeee
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee