Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det (kanske) sista hjärtslaget



Slå hjärtat,

Slå tills själen skriker ut

Och din bleka hy fylls av den rödaste .

Slå!!

Så mänskligheten vaknar till,

Och du fäster rot i ditt ursprung.

Vakna hjärtat!

Min tid är ej förbi idag.

Fäktande lycka på mina axlar,

Klättrande sorg vid mina fötter.

Kärlek min ledsagare

Led mig på vägen mot slutet.

Finn mig helan av halvan jag.

Grepp taget om min ensamhet

förvandla mig till besluhet.

Slå Hjärtat.

Slå Idag!!

Imorgon kanske aldrig kommer på besök.




Fri vers av Nanno
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 23:17



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Stark! Jättestark skrivet!!!
*stående ovation*
och tack för läsningen!
2007-09-18

  Lasseman VIP
så stark och berörande skrivet.. och man känner av din text! .. i hjärtat
2007-09-07

  issac.a.m
Väldigt vacker och berörande dikt ...
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno