Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår Inget

Oförstående och liten. Vilsen i något stort.
Något som man inte kan se med blotta ögat.

Världen är liten men kärleken är stor.
Hur kan så mycket kärlek rymmas på en sådan liten plats?

Den som kan förklara detta märkliga ting borde vara en av de visaste.
En av dem som förstår världens mysterium och förklarar det för andra.

Kärleken i rött och svart. Är det inte så den brukar beskrivas?
Det underbara röd i hjärtat och det svarta för olyckliga stunder.

Så förunderligt, varför är inte vitt olyckans färg eller grönt?
Varför är det så tvunget att vara svart? Som så många gillar?

Jag kommer nog aldrig förstå det.. Gör ni?






Övriga genrer av Dark soul
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-09-06 23:34



Bookmark and Share


  albertina
Du skriver om stora frågor som kan vara svåra att förstå. Det är väl tur att det finns så mycket kärlek på våran jord. För tänk vad orättvisor och hat det finns runtomkring oss. Så om man tänker på det så är kärleken inte så stor, på våran lilla jord. Det skulle behövas ännu mer utav det som alla människor någonstans bär inom sig. Hoppas att du hittar dina svar därute någonstans=)
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul