Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns otroligt att livet har återvänt....


Tack min häger


Måste först
skicka
en hägerkramkyss
och tackar
h ä g e r n
för
att han
såg min
utsatthet
och
kom till
undsättning

Senast
var
det som
om han
sa
hejdå
på ett tag
nu klarar
du dig
själv

Du hade
rätt
som
vanligt . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2007-09-07 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP