Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"All my life...\"

\"All my life I\'ve been looking for answers
- that I don\'t even want...\"




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-09-07 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP