Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varenda djävla dag

Jag önskar att jag var ensam
att det bara var jag
få vara ensam med min tankar
varenda djävla dag
att få krypa i min smuts
och tänka tankar ingen vill höra
att få vara en rutten del av livet
som alla vill döda eller förstöra




Fri vers av Nicklasb
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 14:39



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Jajamensan..sådär känns det ibland..jooooodå!!!Du har fångat det superbt min vän!!!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb