Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för många känslor för att få ihop till en titel.



och för en gångs skull så
ler jag på riktigt och känner
mig varm i hela kroppen.

Ibland faller vissa ord bort
med den höga musiken
men känslan lämnar inte.

lämnar aldrig..

Knäsvag &
en aning illamående .

Huden känns elektrisk
och stötarna far genom
mitt själakvarter.

Jag trivs att vara lycklig,
lyckan klär min inre sorg.

sorg jag inte längre minns.

och det är skönt
det är så skönt.

blir dock endast en varm kram
och den kvarhängande känslan
i luften av att vilka ha mer.






Fri vers av tingeling
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-07 16:22



Bookmark and Share


  Angeldust
*applåderar* ta vara på den länge länge..kanske för evigt.
2007-09-08

  Patrick K
varm text, gillas :)
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling