Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klagade min nöd för en väninna. Allt kostar likadant om man är två......


Frihet


Du får väl
hitta någon
trevlig sort
att dela
räkningarna med

jag tänkte efter och konstaterade att det skulle jag inte

När jag
verkligen
tänkte
efter
såg jag

att jag får hitta en annan lösning och att min frihet är så
dyrköpt så den byter jag inte ut hursomhelst..................




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-09-07 18:49



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så är det ! Bra och insiktfull!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP