Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är ljuvligare än kvällen i solnedgången....


Det är ännu ganska ljust om kvällarna


Kvällen
doftar
kryddat
svalt
dämpat
och
vildaplarnas
lukfontän
möter
mig
under
promenaden

Solen
dalar
snabbare
men
det är
ännu
inte
nermörkt
när
stjärnhimlen
tar vid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP