Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska du göra mig trasig, eller försöker du laga mig med ditt charm?


För varje månad


Vad har du gjort med mig
När allting inte längre är som förr
Augusti har dött, och september har fött
I detta år, och du skrattar i min sällskap

Som aldrig förr och min själ skrattar
Tillsammans med dig när ingen ser det
Då luften utanför fönstren sjunker i minus grader
Vad har du gjort med mig

Vad ska du göra med mig när
September har dött och oktober föds
Då varje löv faller handlöst i virvel
Mot världens mark

Vad ska du göra med mig
Vad ska du göra med min själ
Vad ska du göra med min kropp

Om ett halvår?




Fri vers av iambleeding
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-09-07 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding