Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lyckas du, min vän

Varför får du mig att vilja göra saker
Då jag vill som mest, men ändå vågar jag inte
Varför får du mig att vilja röra dig
Och vilja se dig le menat mot mig

För jag vet inte hur du tänker
eller hur jag tänker

Mitt liv är som ett annat nu
Bara för att du förändrade den
Och jag vet inte hur du lyckas
Men allting känns annorlunda
Och jag ler inombords


Varför och hur lyckades du
Och varför just du?






Fri vers av iambleeding
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-09-07 20:20



Bookmark and Share


    Noyle
Många frågor men jag har en känsla av att alla svaren är kärlek
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding