Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i botten av det miserabla

Så långt in som man kan komma
i djupet av en människas själ
i botten av det miserabla
står man fjättrad likt en träl
När man inte längre orkar svälja
och tycker sig ha fått tillräckligt
trycker verkligheten på med mer
trots att du tycker att det är äckligt
Du har inget val om du ska orka leva
bara blunda, tugga och svälja
du matas med allt grövre ting
och du kan inte välja
Du kommer aldrig att förstå
varför du måste äta maten
förrän dagen då du dör
och det är tomt på faten




Fri vers av Nicklasb
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 22:20



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
De fyra första raderna är speciellt bra.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb