Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Position - haiku


När botten är nådd

finns det bara ett läge

uppåt - uppåt - upp




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 10:47



Bookmark and Share


    eva m h
Då har man fått fotfäste att växa uppåt!
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Så sant!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP