Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar går ofta till min bror som dog för många år sedan. Han multihandikapp blev inte lättare med åren. Idag finns det andra kunskaper....


Om min lillebror


Man sa mig
att jag
borde
ha blivit
arg
när du
gjorde
kaffeved
av mitt
dockskåp

Varför det
undrade
jag
Han är
inte elak
Han kan
inte
förstå
orsak
och verkan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-09-08 10:54



Bookmark and Share


  Yvonne
Mycket fint skrivet. Jag anar en varmhjärtad person bakom dessa ord.
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Då jag själv har en multihandikappad son,så förstår jag precis !
Inskiktsfull och bra dikt!
Kram Charlotte
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP