Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter berätta om min handikappade bror.....


Postumt brev till lillebror


Käraste lillebror!

Att jag var
din storasyster
förstod du
inte
men du
vände
dig
till mig
för att
få hjälp
och till
mina varmaste
minnen hör
den glädje
du visade
när jag
kom

När jag
försökte
tyda
vad du
ville
och
prickade
rätt

var din
glädje
hejdlös

Älskade lillebror
du hjälpte
mig
att bli
människa
och
du finns
med mig
vart
jag
går




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 11:00



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fint och kärleksfullt skrivet om din lillebror!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP