Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poetvän skrev om glädje, och uppslaget är hennes! Jag stjäl det.....tack


Spara glädje - haiku


Glädje kan inte

fångas eller burksparas

Skriv ner den då - SKRIV




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 11:14



Bookmark and Share


  Jojo
Varsågod!! Det är fritt fram att stjäla av mig!! Blir så glad av att kunna inspirera. Och glad att jag läste dina ord här! Sparar dem såklart!!
2007-09-08

  Erik L
Bra skrivet! Att sätta sin glädje på pränt är något att leva efter.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP