Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poetvän här inspirerade mig och jag överväldigades av känslan att vi finns här.....


Vi finns här


Vilken
källa
till
glädje
ordupplevelser
som aldrig
sinar
vilket
flöde
det finns här......

Vi
lever
vårt
eget
poesiliv
tillsammans
utan
att
vara det

hm
visst är det
förunderligt
. . . . . . . . . förunderligt
. . . . . . . . . glädjerikt vackert




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-09-08 11:49



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Ärligt och fint skrivet! Håller med dig!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP