Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad?


le inte

så roligt har du väl ändå inte?

så roliga är inte dina vänner

så gulliga är inte dina barn

så spännande är han inte

sluta le






Övriga genrer av David Eeee
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 13:53



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Svart!
Men jag känner igen
mig och den berör!

Gillar den!
Bravo! :)
2007-09-08

  Bjarne Nordbö
Gillar.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee