Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få tillbaks mina kära som inte lever här på jorden längre, är inge idé att tro på. Längtan finns ändå....


Om längtan


Längtan är ett
vackert ord
Ett blått ord
för mig som
älskar blå färg

Min längtan
skriker inte
längre åt mig
den
försöker inte
heller att
förtära mig

Min längtan
har lagt sig
ner
i stilla ro
och jag ska
gå försiktigt
så att jag
inte väcker
den.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-08 14:24



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vacker dikt om längtan som för alltid finns där kvar**
*Applåder*
2007-09-08

  Bjarne Nordbö
Den här tar jag och lägger väldigt nära mitt hjärta. Tack.
2007-09-08

    eva m h
Vackert diktat!
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Otroligt vacker! Väcker många känslor!Älskade sista sista versen!
Kram Charlotte
2007-09-08

  Sara Boström
Så bra du skriver om att längtan. Jag får intrycket att du har nått insikten genom att gå den långa vägen. En självklar applåd!
2007-09-08

  Nicklasb
HA! Den här dikten var helt otroligt vacker. Knappt jag kan sätta ord på alla de känslor jag känner när jag läser detta. Måste nog bokmärka!
2007-09-08

    illvette
den sista strofen är helt underbar:

\"Min längtan
har lagt sig
ner
i stilla ro
och jag ska
gå försiktigt
så att jag
inte väcker
den.........\"

jag viskar den tyst för mig själv så att jag inte väcker något.. Tack!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP