Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg- Haiku

Tveksam är kärlek
om den vill kallas känsla
bara för dårar

Men även för mig
som flydde kärlekens rus
gömd bakom tårar

Jag är en dåre
där sunt förnuft försvunnit
spårlöst i vatten

Jag söker ännu
en dåre som famlar fram
så blind i natten




Bunden vers (Haiku) av Nicklasb
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 14:52



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket lyckad korsning av traditionell haiku och rimmad vers. Applåd!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb