Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, låt inte döden ta dig

Älskling,
kan jag få ditt hjärta att slå?
Som det gjorde då

Får jag fylla din lungor med luft?
Du får inte lämna mig nu

Älskling, snälla
Jag kan inte låta dig falla
Inte efter alla år
Som vi kämpade

Tillsammans

Ur härvan
Vi tog oss

Älskling,
Låt mig fylla
Alla tomrummen inom dig
Med kärlek

Låt våra hjärtan slå i samma takt
För vi lever i samma andetag

Älskling,
låt inte döden ta dig




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-09-08 15:58



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt fin , sorgsen !Full av ärlghet ,kärlek och förtvivlan!
2007-09-08

    Bögen
Ett känsligt och svårt ämne tas upp i denna text. Det är svårt att stå bredvid och se någon sakta lämna livet.
Men texten väcker hos mig frågor om vilken rätt vi har att förbjuda den döende att lämna oss. Frågan är i vilket skede vi därigenom lägger extra sten på den döendes börda.
Det handlar om kärlek, och kärlek är en färskvara liksom livet, den måste fångas och njutas här och nu. Imorgon kan det vara för sent...
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut