Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här sitter jag med färg på fingrarna och känner mig så uppfylld inombords. Som om jag föddes idag....


En annan värld


Färgerna sprakar
brun-grå-svart
borta ur
dagens palett

Jag är så
fylld i mitt
flowtillstånd
känner jag
mig som
om jag
upptäckte
världen
alldeles nyss
föddes jag
på nytt i
en annan
värld




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-09-09 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP