Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara uppfylld av livsglädje gör att det kommer många olika känslor........


Så många kärlekar


Så många olika
kärlekar
det finns

musikkärlek
färgkärlek
poesikärlek
naturkärlek
husdjurskärlek
vänkärlek
arbetskärlek
sigsjälvkärlek

Just nu
känner jag
dem
allihop
samtidigt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-09-08 20:35



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underbart!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP