Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget som aldrig tar slut

Komma och gå
Idag duger jag
Jag ska tassa på tå
Duger gör man inte varje dag

Alkohol och sprit
Lämna mig du
För jag innehåller bara skit
Du ser inte vad som händer nu

I min kropp är det krig

Du säger att du lyssnar
Men aldrig har du tid
Det är klart att jag tystnar
När du inte vill kännas mig vid

I min kropp är det krig
Och du blundar

Gång på gång krossar du mig
SKa jag låta dig vara?
Varje gång förlåter jag dig
Det är inte så bara

Snälla, låt mig bli hel
Sluta påpeka alla fel
Älska mig för den jag är
Även om alla andra kallar mig sär

Ska det vara så svårt?




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-09-08 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut