Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget annat är viktigt just nu. Inget annat än att skapa upptar min tid och mitt intresse.


Poet-liv


Jag läser
era underbara
texter
ser generat
era fina
kommentarer
och applåder....

Världen
den övriga
upphör
att
existera
och jag
är
lyckligt
ovetande




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP