Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslösa bråk och glasskärvor.

Jag gråter fortfarande bläck
när jag tänker på de rader
jag skrikit fram när du gått.

Den definitiva tystnaden
ekar runt min ensamhet
och en gång hela glas skär
fötternas tunga steg som
är på väg i din riktning -

på väg bort.










Fri vers av tingeling
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 22:21



Bookmark and Share


    RebeccaW
Glasskärvor, eller glas skärvor? Men hur som helst är du lika övernaturligt bra som vanligt!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling