Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig, du vet vem du är ...


Saknar Dig, Du med det stora Livsuppmuntran som gåva



Ett kort brev
Ett brev på några rader
Två rader
Fem ord

En hel känsla






I MISS YOU!!


Något mycket







Fri vers av Skymningens Miia
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 22:38



Bookmark and Share


  Nico Zasha Kroik
Åhh lilla sötnosen, så... Abstrakt :D
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia