Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en enda dödlig kyss

Jag vill ha min räddande ängel
Som kan hålla om mig från allt ont
När allting är svart som mest

Kom till mig och håll om mig
Min räddande ängel

Med bara en enda dödlig kyss




Fri vers av iambleeding
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-09-08 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding