Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar så sakteliga aklimatisera mig i det nya.......


En dag i mitt liv

 

 

Timmen som nyss grydde

lovade en dag att minnas

 

Hinner ifatt

en flyende tanke

en stilla undran

om det liv som var

 

Borde nog ändå känna

liten saknad

över det liv jag lämnat

 

Sorgemod vid insikten

att så ej är fallet

 

Betraktar stilla en kråka

som på vägen sitter

knäckandes en nöt

 

Inser.....

Livet går vidare

 

Var än i världen vi befinner oss

Så snurrar jorden

sitt varv

ändå




Fri vers av nettizen
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-09 09:48



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Jag tycker att det är en trösterik tanke; att livet går vidare även de mörkaste dagar. Att oavsett vad som ligger i bagaget så snurrar jorden och lägger dag efter annan till sin tideräkning och vi följer med.
2007-09-12

  Lilla My* VIP
Låter som en bra dag*Gillar din kråka ...

\"Betraktar stilla en kråka
som på vägen sitter
knäckandes en nöt\"
2007-09-10

  Thommy
Låter som om du har det bra så varför sakna det som var.
2007-09-10

  aftermath
låter ändå gott, sammanfattning
2007-09-09

  Ronny Berk
eftertänksamt begrundande men övertygad fasthet och förankring i nutiden... trevlig text med budskap... ja...
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen