Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är vår

Jag har slungats in i en vår
utan beredskap för valens marknad

Hamnar i tveksamheternas taggiga snår
och skriker ordet \"saaknad\"

Min simpla lycka bor
i ett par nya vita skor




Fri vers av zapatista
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-04-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista