Livets skador och upplevelser
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets skador och upplevelser



Skadorna som inte syns

Att vara skadad
 
hjärtat det blöder från ett sår som inte läker
det rivs upp lätt av mäniskor som inget vet
förövaren som går fri
orden som aldrig var sagda
känsligheten som sitter fast
 
Droger 
 
varför tycker jag inte om droger
det skulle vara så lätt
att följa samhällets stämpel
Men jag har inget gjort
jag försöker leva livet
men det är inte lätt
varför ska jag stämplas av vad andra gjort?
elakt förtal 
för att inte se vad,  förövarna  gjort
 
Skvaller
 
de kan skvallra som aldrig förr
de vill att man ska titta bort, så brottet
och de brott de gör inte ska synas så bra
osmarta tar de genast till sig i ett huj
andra funderar en stund
varför vill de att jag ska titta dit en stund
vad ska hända bakom min rygg?
 
 




Fri vers av liljor,liljor
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-09-09 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liljor,liljor
liljor,liljor