Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar smakade järn


Ta av dig dina skor du vackre
följ mig på en stig av krossat glas
Fantomsmärtor älskling
som ett stryptag runt min hals

Det är din själ som lurar runt hörnet
i väntan på ett felsteg
En dans efter djävulens flöjt
så svart ska din själ förbli

Allt ser nu likadant ut älskling
I mitt inferno är du konung och narr
Vi var bitar av olika pussel
dock sågade längst samma mall

I framtiden kommer du räkna till tio honey
och jag bliva hämndens samuraj




Fri vers av Natalie VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-09 13:01



Bookmark and Share


  GatanSomTogSlut
Otroligt fint skrivet
Och jag måste säga att det där \"Honey\" mitt i alltihopa gjorde astt dikten fick mer känsla.
2007-09-09

    Oprofessionell
jag gillar det där honey i alltihopa det får liksom texten att kännas lite sådär mera mjuk.
2007-09-09

    eventualiteter
wow, riktigt bra!
även om jag stär mig på att du skriver \"ej\"
(för vad vi har kan ej jämföras med äkta känslor)
men det är nog bar en smaksak, och annars var meningen underbar.
precis som resten.

applåd! <3
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP