Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlande, snurrande och slungande

Den stora älven
Full av makt
Det stänker mot stenarna
Och jag blir fast
Ett litet kliv
Och jag får vara endel av älven
Få finnas i det virvlande vattnet
Snurra runt och runt
Utan att bli yr
Få slungas mot stenarna
Känna den mäktiga känslan
Som man annars bara ser

Jag har tappat greppet helt
Vill i den vilda älven slungas
Men sen kommer tankarna:

Tänk om någon skulle sakna mig?
Om jag kastar mig ut då kan du mig ej lugna
Aldrig mer
Jag som älskar dig så
Och att svika det är svårt
Men orkar jag ta itu med allt det här?
Orkar jag fortsätta fast kroppen är tung?




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-09-09 14:25



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Väldigt vackert skriven, överväldigande!
Jag förstår känslan, men inte vill du väl lämna oss alla?
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut