Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärndöd.

ofrekventa
rytmiskt pulserande
hjärtslag

medvetslös
samvetslös

känner hur
livsglädjen
och livskraften lämnar mig

krama om mig
innan allt är försent

ta min hand
och släpp den aldrig

jag var redan död,
medan du fortfarande läste titeln




Fri vers av joweeel
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 02:44



Bookmark and Share


    Morbide
den här är riktigt bra
2007-10-24

  tingeling
ganska så kall . Hård sanning slår alltid värst. Men bra var den minsann också!
2007-09-27

    Oprofessionell
jag gillar klangen jag får när jag läser, det känns sådär lite outforskat på något vänster, eller ja jag suger på att förklara egentligen
2007-09-13

  Sanchez VIP
nej då, du verkar inte hjärndöd alls,
hur skulle du kunna skriva dikten om du var hjärndöd?
2007-09-10

  Jer
Att släppa när man är ung,
för att nå nästa okänt mål,
är en levande sanning...

Jag för en, tror på dej.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel